Annons
Annons


MIN HELG I ÅMÅL


Hade världens mysigaste helg i Åmål med min familj och släkt. Jag, Alex och min bror Linus åkte bil ner på fredag och åt en supermysig middag med mamma och pappa när vi kom fram. Mamma hade lagat mitt recept på vegansk färssås och vi åt upp ALLT! Haha.

Annons

Sedan tog vi en house tour I deras nybyggda hus och jag säger bara WOW!!! Det har blivit så fint och så stort! På bilden ovan ser ni min favoritplats i huset. Sååå varmt och skönt 😀

På lördag så gick vi upp och firade mamma och åt en god frukost tillsammans. För mig blev det havregrynsgröt med äpple och blåbär + mammas hembakade valnötsbröd. Måste lära mig att baka det hemma för det är sinnessjukt gott!

Efter det yogade jag i 30 min framför brasan vilket var så mysigt och skönt!

Här har vi bror min som står och kollar utsikten 🙂

Alltså hur söt var inte denna?! Ska direkt idag gå och kolla om jag kan hitta en liknande liten blomma att sätta i mina små koppar jag har hemma! 🙂

Sedan kom härliga släkten och det blev middag och massa härligt snack hela kvällen! 

Här har vi efterrätten. Stort fruktfat och tårta. Alltså jag har aldrig gillat tårta och jag förstår inte grejen? Gillar ni tårta? Det är den där mjuka sockerkaksbotten jag kräks på. Speciellt när det legat grädde mm på den så en blivit mjuk. Fy alltså! Haha. Men jag är ju lite konstig.

Här har vi min älskade mamma och pappa 🙂 

Så mysig helg har jag haft men nu är jag tillbaka i Stockholm och verkligheten igen. 

14 kommentarer till “MIN HELG I ÅMÅL”

  1. Jag gillade inte alls tårta eller grädde som barn men på senare år tycker jag om det. Fast glass är godare!

  2. Haha alltså jag förstår heller inte det här med tårta 😀 Oftast är ju botten liksom dränkt i saft, och ja, grädden sen på det. Nej gud. Men däremot någon form av chokladtårta/kladdkaka, DET brukar går hem hos mig! 😀

    1. Haha skönt att höra att någon håller med 😀 Gillar också kladdkaka bättre. Allt med mjuk sockerkaka går bort! <3

  3. haha, tårta är inte min grej heller, sockerkaka med grädde, förstår inte hur det kan vara gott?! men lala gillar vi olika, bara jag slipper tårtan 😉

  4. Hahhahahahahhah.. ibland måste man ju bara kommentera. Tårta är sååå äckligt… den vidriga grädden, konstgjorda sylten, sockriga äckliga sockerkaksbotten. Näää blä!! Egengjord med massa färska bär etc funkar dock.

    1. Haha så skönt att det finns folk som håller med. Känns som varenda en älskar tårta. Känner mig så utanför 😀 <3

  5. Håller helt och hållet med om det du skriver om tårta. Har aldrig fattat grejen med mjuk botten plus massa grädde. Usch.. Haha

  6. Ida vart är din fina grön/gråa tröja som du hade på dig på din mammas kalas? Såg den på din blogg och tycker verkligen Att den är så fin!!😍😍

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar