Annons
Annons


MIN HELG


yoga-varme

God morgon vänner! Hoppas att ni känner er utvilade efter denna helgen? Det gör i alla fall då jag har haft världens skönaste helg. Började lördagen med att städa hela lägenheten då vi nu börjat ha visningar på den. Medans visningen var igång så var jag och Alex och körde värmeyoga. Så himla härligt och det var ett yinyogapass. Kan berätta mer om det i ett annat inlägg. Efter det lunchade vi på Ecoist och sedan gick vi hem för att fixa i ordning oss till fest.

Annons

hippieimg_8397.jpgpeace-hippie

Det var en bröllopsfest med hippietema. Så himla trevligt och jag tycker det är lite tråkigt att jag inte fick uppleva denna hippietid! Det verkade så himla soft och härligt på den tiden och kläderna var ju magiska! Haha. Jag hade inte alls planerat min outfit men lyckades ändå få ihop en ok i alla fall av det jag hade hemma 🙂

brunch-ostermalm-mornington-hotel

Avslutade min helg med en promenad följt av en megalång brunch med en nyfunnen vän. Vi hade det så himla mysigt och pratade och käkade i 5 timmar. Älskar det! Nu känner jag mig peppad på en fullbokad vecka med jobb! Nu kör vi igång denna vecka! Puss, I

14 kommentarer | Translate


Annons
Laddar