Annons
Annons


MIN HÄRLIGA VECKA!


Klänning HÄR (reklamlänk)

God morgon älsklingar! Efter en lugn och skön helg är det nu dags att bita tag i denna fullspäckade vecka. Det är inte bara massa jobb utan även massa trevliga kompisdejter inbokade. Wohoo. Sedan så kom jag på nu att det är ju röd dag imorgon va? Haha. Det är sådant man inte alls har koll på som egen företagare. Jag känner liksom ingen skillnad på varken måndag, lördag eller helgdag. Men härligt för er som får en ledig dag från jobbet 🙂

Annons

MÅNDAG
Börjar veckan med ett mötesrace. Kör 3 möten på raken om bla. min bok och med min assistent. Efter det ska jag ta mig en sväng till gymmet och sedan hem och ladda upp tisdagens video och förbereda blogginlägg.

TISDAG
Fota och filma med Lisa hela förmiddagen. Efter det ska jag möta upp finaste Jossan för lunch. Håller alla mina tummar för att hon har med sin lilla sötnos Moon som är hennes nya hundvalp. Sötaste jag sett! Efter det ska jag få till ett träningspass och sedan jobba hemifrån.

ONSDAG
Ska på ett tidigt frukostevent med H&M och sedan iväg och spela in podd jag ska vara gäst i. Efter det ska jag hem och städa och fixa för mina gullisar Sabina Deciree och Therese Lindgren kommer hem till mig på fika. Wohoo, vad jag längtar!

TORSDAG
Min assistent Isa kommer hem till mig för vi ska laga och fota några recept och fixa med andra saker. Efter det går vi båda till Miss Clara på ett lunchevent med Idun. Efter det ska jag direkt iväg på ett till möte angående ett nytt projekt jag håller på med.

FREDAG
Börjar dagen med fredagsfys! Haha. Ska träna med min PT. Efter det åker jag direkt till Welloteket och är på möten där hela dagen. Sedan ska jag på min kära mans bokrelease. Hur häftigt?! Han har liksom släppt en bok och den är så bra. Han har samlat alla bästa tips från gästerna i hans podcast genom tiderna. Känner man att motivationen är låg så skaffa Framgångsboken säger jag bara. Man kan förbeställa den här redan nu.

LÖRDAG – SÖNDAG
Har inte satt planerna helt än men jag hoppas få till en dejt med Natasha och sedan även en middagsdejt med min kära man.

2 kommentarer till “MIN HÄRLIGA VECKA!”

  1. Vilken härlig vecka det verkar som du har framför dig :).
    Jag har beställt framgångsboken, ska bli jättespännande att läsa den :).

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar