Annons
Annons


MIN FÖRSTA SURFLEKTION


Vi har det så bra här i Portugal på La Point Camp! WOW vilket vackert land. Vi landade väldigt sent första dagen och somnade runt 04.30 och upp för frukost och surflektion kl 7.00. Så med drygt 2 timmars små var det dags att köra mitt livs första surflektion. Sjukt nervös var jag och mer än det kommer jag ej berätta då vi filmar allt och det kommer att sändas på min youtubekanal inom snar framtid, så håll koll.

Annons

.

Förutom surfingen så kommer vi även filma in massa träningsvideos med ”semesterträning” som kommer sändas nu i sommar. Hur bra är inte det? Så prenumererar ni inte redan på min youtubekanal så in och gör det HÄR. Nya videos släpps söndag och torsdag.

.

Bjuder på de här 2 härliga matbilderna. Min kycklingsallad till lunch och en underbar Acaí Bowl till efterrätt. Så glad att jag hittade acaí här nere. MUMS!

2014-06-01-16-17-03_deco 2014-06-01-16-18-57_deco

Kommentera | Translate


Annons
Laddar