Annons
Annons


MIN FÖRSTA POLE DANCE UPPVISNING


Igår var jag med på min allra första Pole Dance uppvisning. Har tränat Pole i drygt 1 år nu men har inte velat vara med på showerna då prestationsångest från min dansbakgrund sitter i. Men jag blev övertalad och jag hade så himla kul och jag hade någonstans förträngt att jag faktiskt älskar att stå på scenen! 🙂

Eftersom jag den senaste terminen har tränat i både Advanced Dans och Advanced Trick så uppträdde jag med 2 danser och båda var på raken igår. Det var ingen tid att återhämta sig eller skölja av svetten från händerna för att få bättre grepp utan det var bara att köra! Trött var jag men gick bättre än vad jag trott!

De här 3 brudarna tränar jag tillsammans med i Advanced Trick och de gör träningen roligare att gå till 🙂 <3

Här har vi alla som var med och uppträdde igår.

Sedan vill jag säga STORT tack till Petra (längst ner med tungan i vädret haha) för att du drives världens bästa StudioDQ!

Nästa termin börjar redan på måndag och då finns det provapåklasser som man kan testa om man är sugen på att börja så passa på! Kolla schema här!

Nu ska jag dra iväg och plåta till nya numret av CHIC hela dagen. Wish me luck!

Annons
Kommentera | Translate


Annons
Laddar