Annons
Annons


MIN FÖDELSEDAG


Igår så var det min födelsedag och det är helt sjukt att det gått ett år sedan jag hade 30-årsfest! Kändes verkligen som det bara var typ 2 månaders sedan. Känns även helt sjukt att jag är 31-år! Haha OMG vad hände? Eller egentligen känns det inte så sjukt att jag är 30+ utan det som känns mer sjukt är att mina yngre vänner nästa år fyller 30 år! Jag har hela tiden varit en av de äldsta så för mig att mina små kompisar ska fylla 30 år känns ju sjukt!

Annons

Men men nog om det. Jag hade en bra födelsedag även om jag var så trött. Av någon anledning sov jag riktigt dåligt hela natten och vaknade nästan en gång i timmen under hela natten. Så jag var så där jobbigt känslig hela dagen pga att jag var så jäkla trött. Började ju nästan gråta så fort någon skrev en fin grattishälsning. Haha.

Mitt fina hjärta överraskade mig med en resa till New York och blommor i födelsedagspresent. SÅÅÅ fin present! Han sa att jag skulle få något som han en gång tagit från mig. Det var nämligen så att jag planerat att flytta till New York och träna dans i ett år efter jag slutat Balettakademien, men så träffade jag Alex och då blev det aldrig så. Därför fick jag denna resa. Vi ska sätta oss och planera den nu snart. Vill åka under våren. Vill tajma in den med någon bra dansshow och/eller musikal. Har ni tips på shower eller andra saker man måste göra/se så kom gärna med dem?

På kvällen så hade han bokat bort på Vurma på Birger Jarlsgatan. Så himla gulligt av personalen där att laga en special 3-rätters meny till oss. Det blevmorotssoppa till förrätt, våra favorit linsbiffar till efterrätt och ugnsbakad frukt med vegansk choklad och sorbet till efterrätt. MUMS säger jag bara!

TACK hjärtat för att du är världens bästa! ♥

 

9 kommentarer till “MIN FÖDELSEDAG”

  1. Hej Ida, grattis på din dag och så kul att den blev lyckad, det är du värd! Jag har följt dig på youtube sedan innan sommaren och blir alltid lika glad när jag ser att du har lagt upp något!
    En sak jag skulle bli super glad för och säkert många andra är om du skulle göra en video med produkter ifrån welloteket där du visar din tre favoriter av varje vara, tex din tre favorit pasta sorter, tre favorit chips, mm och förklarar lite hur dom smakar! Skulle vara jätte kul och tacksam så man vågar sig på att beställa lite, gärna ett samarbete så man kan få någon rabattkod!
    Kram Mathilda

  2. grattis i efterskott fina du! Vad härligt med New york. Jag och min sambo har varit där två gånger. Så mysigt 🙂 Jag tycker alltid du har så fin kall ton på ditt hår. Vad använder du för produkter till ditt blonda hår? 🙂

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar