Annons
Annons


MIN FÖDELSEDAG


Igår så var det min födelsedag och det är helt sjukt att det gått ett år sedan jag hade 30-årsfest! Kändes verkligen som det bara var typ 2 månaders sedan. Känns även helt sjukt att jag är 31-år! Haha OMG vad hände? Eller egentligen känns det inte så sjukt att jag är 30+ utan det som känns mer sjukt är att mina yngre vänner nästa år fyller 30 år! Jag har hela tiden varit en av de äldsta så för mig att mina små kompisar ska fylla 30 år känns ju sjukt!

Annons

Men men nog om det. Jag hade en bra födelsedag även om jag var så trött. Av någon anledning sov jag riktigt dåligt hela natten och vaknade nästan en gång i timmen under hela natten. Så jag var så där jobbigt känslig hela dagen pga att jag var så jäkla trött. Började ju nästan gråta så fort någon skrev en fin grattishälsning. Haha.

Mitt fina hjärta överraskade mig med en resa till New York och blommor i födelsedagspresent. SÅÅÅ fin present! Han sa att jag skulle få något som han en gång tagit från mig. Det var nämligen så att jag planerat att flytta till New York och träna dans i ett år efter jag slutat Balettakademien, men så träffade jag Alex och då blev det aldrig så. Därför fick jag denna resa. Vi ska sätta oss och planera den nu snart. Vill åka under våren. Vill tajma in den med någon bra dansshow och/eller musikal. Har ni tips på shower eller andra saker man måste göra/se så kom gärna med dem?

På kvällen så hade han bokat bort på Vurma på Birger Jarlsgatan. Så himla gulligt av personalen där att laga en special 3-rätters meny till oss. Det blevmorotssoppa till förrätt, våra favorit linsbiffar till efterrätt och ugnsbakad frukt med vegansk choklad och sorbet till efterrätt. MUMS säger jag bara!

TACK hjärtat för att du är världens bästa! ♥

 

9 kommentarer | Translate


Annons
Laddar