Annons
Annons


MIN BABYSHOWER


Babyshower ida warg

Jag vet inte vart jag ska börja när jag ska berätta om denna magiska babyshower som jag varit med om i helgen. Herregud vad bortskämd jag och Mini blev! Dagen började med att jag fick sin och hår fixat hemma hos mig. Efter det fick jag skjuts ut till Nacka Strand och hotel J där alla mina närmsta vänner och familj av det kvinnliga könet väntade.

Annons

Jag hade ingen aning om vad som skulle hända under dagen förutom att den var planerad utefter saker de visste att jag gillade.

Det första som hända var att vi fick byta om till yogakläder och ha ett magsikt gravidanpassat yogapass på bryggan med en gullig tjej som heter Rosanna. Så underbart att yoga i naturen och speciellt att höra vatten tycker jag.

Mamma och moster.

Andrea, Sabina och Josefine. 

Jag och Celina. 

Isa och kusin Vicky.

Alexandra och Lilla P.

Madde och Natasha. 

Jag, Therese och Anna. 

Kusin Filippa och moster Gabriella. 

Efter det gick vi upp till den vackert dukade matsalen och åt en MAGISK veganbuffe. Jag har varit sugen på denna buffé sedan i lördags! Vill ha den varje dag!

Min favorit var den på översta bilden som var en matvete, päron och ”fetaost” sallad. Helt sjukt hur de har kunnat få den veganska ”fetaposten” att smaka så gott?! Jag vill ha receptet nu! Sedan var det även sötpotatis med granatäpple, ugnsbakad tofu med svamp och vegansk aioli, avokadosoppa, mangosallad mm.

Efter det gick vi ut i trädgården för att äta en vegansk efterrättsbuffe. HERREGUD vad gott! Man ville typ inte röra tårtorna för de var så himla fina!

Efter det var det presentöppning och jag säger bara OMG så bortskämd både jag och lilla Mini blev! Jag var helt mållös! Vilka presenter vi fick, jag kan fortfarande inte förstå!

Jag och mamma ♥

Sedan hängde vi, åt mer efterrätt och alla fick gissa minis vkt, längd, födelsedag, utseende mm. Så himla roligt att ha sparat sedan och så kul att se vem som hamnar närmast? Många trodde jag skulle föda innan BF (har BF 3 aug). Vad tror ni?

Jag vill bara säga stort TACK till alla mina älskade vänner och familj som kom och firade. Så mycket kärlek och är så tacksam att jag har er alla i mitt liv! Sedan stort TACK till Rickard Juhlins alkoholfria och Michaela Forni för att ni gjorde denna överrsakningsdag till mig! Alltså WOW jag är mållös!

17 kommentarer till “MIN BABYSHOWER”

  1. Vilka fantastiska vänner och familj du har som ordnat detta! Jag önskar att mina vänner gjorde något kul för mig med efter att ha sett detta!
    Så fint och allt ser så gott ut, du är lyckligt lottad du ❤❤❤

  2. Ser helt underbart ut,tycker du och mini är värda att bli bortskämda 🤗
    Måste säga att du och din moster är lite lika (väldigt)
    Kram

  3. Åååh vilken härlig dag ni måste ha haft! 💗💗🌷 gör gärna en video där ni visar upp presenterna ni fick 😊💗

  4. Så fint!! 🙂 Men kan du inte göra en video där du visar upp varje sak du fick, precis som när du gör en haul? Hade så gärna velat se allting du fick men nu visade du ju bara några utvalda 🙁

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar