Annons
Annons


MIDSOMMAR NÄRMAR SIG


God Morgon!

Nu märks det att midsommar börjar närma sig, det spöregnar! Haha jag har nog aldrig varit med om en midsommar med strålande sol, i alla fall inte i Sverige! Någon av er som varit det?!

Fast förra året hade jag en fantastisk midsommar med strålande sol och böljande värme! Då befann jag mig i Paris tillsammans med Natasha och firade midsommarkvällen med en kopp Chaite framför eiffeltornet! Bästa midsommaren hittills, men jag tror att denna midsommaren kommer bli riktigt trevlig också 🙂 Jag och min pojkvän ska åka till Linköping ikväll tillsammans med Natasha och hennes pojkvän! Ikväll blir det mys och imorgon fest 🙂

Annons

Tasha och jag i Paris.

En sak som jag inte gillar med midsommar är maten! Sill och potatis är ingen höjdare! Någon som har ett godare tips på ”midsommarmat”? Skulle bli supergald 🙂

4 kommentarer | Translate


Annons
Laddar