Annons
Annons


MER KOLHYDRATER OCH MINDRE FETT


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

leif

Hej mina hjärtan och glad lördag! Själv sitter jag här med världens träningsvärk i ben och rumpa efter gårdagens gympass. AJ! Skriver mer om det imorgon.

I torsdags var jag och Natasha uppe i Hudiksvall hos min naturläkare Leif för att kolla oss. SÅ kul och jag är så glad över alla framsteg jag har gjort med min hälsa. Det senaste har jag börjat äta mer kolhydrater och mindre fett och protein vilket har ökat min energi och förbättrat min mage. Jag var lite orolig över det då det är så inpräntat i min och alla svenskars hjärnor att kolhydrater är dåligt och att fett och protein är bra. Men jag har i alla fall kört på det i några månader nu och känt en enorm skillnad på min kropp men var lite nervös över mina resultat hos Leif.

Annons

Men jag hade gjort massa framsteg och från att jag brukar bli hemskickad med massa piller för att förbättra min hälsa så blev det endast Zink och järn denna gång då jag hade en liten brist. Wohoo. Sedan kollade Leif hur min kropp fungerar med fett och protein och just min kropp har svårt att bryta ner det så en kost med mer kolhydrater passar mig bättre så jag ska fortsätta att lita på min kropp och hur jag känner efter en måltid. Fick dock en ört med mig som jag kan äta innan en fet måltid (om jag ex blir bortbjuden eller äter ute) som hjälper mig att bryta ner fett. Om jag äter en fet måltid nu så blir jag väldigt trött direkt efter och vill typ lägga mig ner och vila. Ska bli intressant att se om örten hjälper.

Kollade även hur min kropp reagerade på olika livsmedel som jag tidigare varit känslig mot och jag har ingen överkänslighet kvar varken mot gluten, ägg eller mjölk som jag tidigare varit allergisk mot. Dock kommer jag inte konsumera dem ändå men bra att veta om man hamnar i ett sådant läge. Dock är jag fortfarande känslig mot vitlök, lök och chili då det är starkt för mina slemhinnor + paprika som inte gallan gillade. Ska försöka läka dem genom att lägga till Glutamin och Aloevera i mina smoothies.

Sedan brukar jag vara väldigt svag i mage/tarm och sakna goda magbakterier MEN det var helt bra! Woop! Kanske därför min mage är mycket lugnare nu för tiden. Men ska ändå vara försiktig nu när jag åker till Thailand och ta tillskott av LactoVitalis PRO.

Men nu ska jag sluta babbla för det här blev jättelångt och kanske helt ointressant. haha. Men i alla fall var det ett givande besök och ni kan se en video från besöket HÄR.

 

 

28 kommentarer | Translate


Annons
Laddar