Annons
Annons


MER EKOLOGISKT TACK


Jag jobbar på att köpa mer ekologiskt och vill pusha alla som har möjlighet till att verkligen välja ekologiska alternativ så fort det finns. Vissa gånger tar det emot som tex igår när vanliga ägg kostade 19.90/12st och de ekologiska 38.90/12st.

Annons

Men jag har börjat tänka så här… Allt jag köper lägger jag min röst på och stödjer. Väljer jag de ekologiska äggen så lägger jag min röst på dem och gynnar dem som föder upp sina hönor i en bra miljö, som får gå fritt och som blir matade med foder utan gift i. Ju fler som köper ekologiskt desto billigare kommer det förhoppningsvis att bli i framtiden.

Förutom de fina små hönorna så gynnar jag även mig själv, då jag får ägg med bättre kvalité och utan gifter. Jag tänker att en glad höna, värper glada ägg med mer glad näring till mig.

Det här med frukt och grönsaker måste jag skärpa mig ännu mer på då de är väldigt besprutade och kan innehålla mycket farliga gifter. Läs mer om det på SvD.

Namnlös

 

18 kommentarer | Translate


Annons
Laddar