Annons
Annons


MATINSPIRATION: FEM VEGANSKA LUNCHER/MIDDAGAR!


 

Det första tipset är en currypasta med stekt tofu och jordnötssås. Ser ni hur ljuvligt? Jordnötssås är ju jordens bästa uppfinning! Receptet hittar ni här (klick!)

Här (klick!) har ni recept på en vegansk tacofärs! Tacos är minst lika gott som vegan 🙂

Annons

Det här (klick!) receptet på sötpotatis flatbread är bland det bästa! De är så himla enkla med bara 3 ingredienser men blir så galet gott! Ni kan äta dem med det ni tycker mest om, jag hade grönsaker, avokado, stekta tomater osv på de ovan. Mums!

En värmande pumpasoppa som passar perfekt nu på vintern. Fylld med nyttigheter och så god. Recept här (klick!)

Den här lagade jag väldigt nyligen men ifall någon missade min veganska köttfärssås så mååååste ni prova. Recept här (klick!)

9 kommentarer till “MATINSPIRATION: FEM VEGANSKA LUNCHER/MIDDAGAR!”

 1. Hej!
  Vill börja med att säga att jag älskar din blogg, att du ger inspiration om både träning och kost!
  Jag har lite funderingar kring kost med samband med IBS, för visst har du också känslig mage?
  Jag har svår IBS och har testat den mesta kosten men hittar ingen balans och inget som funkar. Blir uppsvullen så fort jag ätit och får även magkramper. Det jag har testat är b.l.a LCHF och fodmap utan resultat, har även testat att plocka bort mejeri produkter och gluten. Nu är jag nyfiken på att testa vegansk kost men vet inte hur jag ska börja då jag har svårt med de flesta grönsakerna och bönor mm. Hur äter du? Har du några tips på hur man kan äta vegansk kost fast man har känslig mage? Blev du något bättre när du började med vegansk kost?
  Vill få tillbaka livs gnistan och få energi av maten och kunna njuta av det jag äter.
  Hoppas på svar och att du har några tips.
  med vänliga hälsningar Jenny

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar