Annons
Annons


MATCHA LATTE – RECEPT


IMG_3578.JPGIMG_3579.JPGIMG_3580.JPG

God morgon och glad fredag mina hjärtan! Hur gott ser det ut? Jag har blivit helt frälst av matcha latten! MUMS säger jag bara! Är du känslig mot kaffe så är det här ett alternativ som även är proppfullt med antioxidanter och annat bra. Dessutom är det så gott! Mitt nya beroende och jag älskar det!

Annons

Ingredienser:
• 1 tsk matchapulver (klick!)
• 0,5dl vatten
• 2 dl havremjölk (ellen valfri)
• en skvätt agave (klick!)

Gör så här: Koka upp vatten tillsammans med matchapulvret och häll upp i en kopp. Skumma mjölken (om man inte kan skumma så värm den) och häll i koppen. Söta med lite agave om man vill.

(Inlägg i samarbete med Welloteket)

Läs också:
Golden milk (vegan)
Nyttig varm Choklad (vegan)

(0)

10 kommentarer till “MATCHA LATTE – RECEPT”

  1. Yummy In my Tummy!! 😀 Haha!

    Btw, väntar fortfarande spänt på receptet på veganpizzan du åt i nån video på YT för ett tag sen! Receptet kommer la upp, eller har jag missat inlägget? (:
    KRAM!

  2. Hej Ida! Vill börja med att säga att din blogg är grymt bra! Sen till min fråga jag gjorde matcha latten efter ditt recept, men den blev inte så där fin och grön utan beige. Kan det vara något fel på pulvret, har det pulvret som du rekommenderade. Pulvret i påsen är också beige ska det vara så? Tack för svar 🙂

  3. Hej Ida! Jobbar med Te. Man skall ej ha kokande vatten till grönt te. Inte över 85 grader. Testa att ha ljummet vatten och vispa sedan i matchan. Värm istället mjölken. Blir godare!

  4. Grönt te skall inte vara mer än 75-80 grader. Så koka aldrig matchan då försvinner det som är bra! Ett tips:)

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)



Annons



Laddar