Annons
Annons


MÅSTE MAN ÄTA 5-6 MÅL OM DAGEN?


question-answer

Hej Ida! Tack för en underbar blogg! Jag ser framemot att gå in här varje dag och läsa nya inlägg. Det ger mig mer inspiration och pepp än någonting annat!

Jag har en fråga som kanske du har något svar på: Jag äter bara cirka 3-4 mål per dag. Jag äter en stadig frukost och en lagom mängd till lunch och middag. Ibland när jag känner mig hungrig äter jag keso och frukt. Jag äter alltså bara när jag är hungrig. Jag tycker inte om att småäta hela tiden och jag tycker det är svårt att hinna när vi bara har 5 minuters rast fram till lunch. Men jag trivs med att äta 3-4 mål om dagen så min fråga är om man verkligen måste äta 5-6 mål om dagen? Måste jag det? Funkar det inte att äta 3-4 mål om dagen? Jag är lite förvirrad så jag skulle tycka det var kul om jag fick svar på min fråga.:) Ha en underbar dag! Kram!<3

Annons

SVAR: Hej och tack snälla vad glad jag blir att höra! 🙂 Det låter som du har en väldigt sund inställning till mat. Du behöver inte alls trycka i dig 5-6 mål om dagen bara för att någon säger att man ska göra det utan det bästa är att känna efter själv. Jag gillar att äta ca 5 gånger om dagen men då är jag också hungrig varje gång jag äter och min kropp säger till mig att äta. Har man inte behov av att äta mer än 3 gånger så behöver man inte. Din kropp vet vad den vill och behöver så lyssna på den 🙂 Kramis

2 kommentarer | Translate


Annons
Laddar