Annons
Annons


MÅSTE JAG KÖPA GYMKORT ELLER KAN JAG TRÄNA PÅ NÅGOT ANNAT SÄTT?


svar på kommentar

Hej, jag funderar på att köpa ett gymkort och börja gymma. Det är bara det att det kostar 2000:- och edterom jag är 16 och måste betala själv är det mycket pengar. jag hade kunnat träna hemma själv, men då vet jag nu att det inte kommer hända lika ofta och det är svårt att tränaute i vinter och mörker.

Annons

Tycer du att det r värt att lägga så mycket pengar på att köpa gymkort, eller har du något bra tips? Jag vill gärna börja träna, bli fit och snygg, jg börjar ju gymnasiet så man måste impa litepå boysen ;) Ha det bäst och fortsätt lägga ut grymma träningar och inlägg! :D 

SVAR: Hej fina du och tack för din kommentar. Om du kommer gå till gymmet regelbundet och träna så tycker jag absolut att det är något man ska prioritera att lägga pengarna på då det blir en investering i dig och din hälsa och vad kan vara viktigare än det? Dock så är ett gym inte nödvändigt då du skulle kunna träna hemma och inomhus på vintern. Men som du säger kan det vara svårt att ta sig i kragen och träna hemma. Ett alternativ kanske skulle kunna vara att du hittar något annat ställe/plats typ på dina föräldrars jobb, hemma hos en kompis, i skolan eller mor/farförälder som du går till varje gång du ska träna så du verkligen kommer iväg från hemmet. Följer du inte min youtubekanal så tycker jag att du ska prenumerera på den HÄR. Där hittar du hela träningspass som går att göra hemma utan redskap.

ENGLISH: Question: Do I need to buy a membership at the gym or du you have any other tips what I can do? Answer: If you´re gonna visit the gym regulary I think it´s worth it because then it becomes an investment in you and your health and what can be more important then that? But you do not need ta have a membership at a gym to be fit. If you have discipline you can workout at home. If you´re not follow my youtube channel, do it HERE. There you can find whole workouts you can do home and you don´t need any equipment. 

Här är ett härligt pass för ben och rumpa. // Here is a nice workout for leg and butt. 

you

4 kommentarer | Translate


Annons
Laddar