Annons
Annons


MÅSTE ÄTA KVÄLLSMAT FÖR ATT SOVA GOTT!


Jag vet inte varför men att äta kvällsmat efter middagen är ett måste hos mig. Tror jag ärvt detta från mammas sida av släkten då min moster är precis lika dan. Jag kan liksom inte sova bra om jag inte ätit en ordentlig kvällsmat. Haha. Brukar äta middag runt 18.00 och sedan kvällsmat mellan 21-22 och sedan gå och lägga mig 23.00. Har testat några gånger att inte äta och ibland kanske bara ta en frukt men det slutar antingen med att jag inte kan sova för att benen pirrar eller att jag vaknar runt 4 och är SVINHUNGRIG så jag får gå upp ovh äta. Haha. Någon av er som är likadana?

Annons

Här om dagen åt jag denna härliga tallrik med havreyoghurt, blåbär, lingon, pumpafrön, mandlar och havreringar. Så gott! 

15 kommentarer till “MÅSTE ÄTA KVÄLLSMAT FÖR ATT SOVA GOTT!”

 1. Äter också alltid kvällsmat, hela min familj gör det också så antar att det har gått i arv 😉 Brukar också vakna mitt i natten och vara jättehungrig om jag inte äter det.

 2. Kommer havreringarna ifrån welloteket? 🙂 Älskar din blogg och dina vloggar 🙂 Du förgyller mina tråkiga kvällar <3
  Kram

  1. Tack fina du! 🙂 Havreringarna är som Bella skriver nedan från Febraco och du kan köpa dem i de flesta mataffärer 🙂 <3

 3. Hej Ida,
  Är inne i en period där jag försoker lägga mer fokus på träning och hälsosam kost och följer löst ett schema där man ska hålla ett högt intag av protein. Jag trivs med schemat men har en fundering, jag försöker till stor del hålla en veganskt kost av etiska skäl men även undvika mjölkprodukter då man mage svullnar upp som en ballong av mjölkprotein. Whey protein har jag inte haft något problem att ersätta men har inte lyckats flura ut vad det finns för ersättning för casein? I Kostschemat ska man nämligen inta casein som kvällsmål i form av exempelvis keso, youghurt eller proteinshake. Om jag ersätter detta med exempelvis kokos- eller havreyoughurt kommer jag fortfarande få i mig casein?

  Skulle vara väldigt tacksam för svar och få din synvinkel på detta.
  Kram

 4. Haha! Sååå roligt att du skrev om detta jag och min kille diskuterade de här om dagen. Han tycker jag är lite småknäpp som ska ära kvällsmat. Men jag håller helt med dig 😀 min mamma är likadan.. P.S GRYM BLOGG

 5. Nej men herreguuud får panik när man sover över hos någon och de inte äter efter kl 19. Man kan ju fasen inte sova vem gör så mot sig själv? ahhaha

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar