Annons
Annons


MÅSTE ÄTA KVÄLLSMAT FÖR ATT SOVA GOTT!


Jag vet inte varför men att äta kvällsmat efter middagen är ett måste hos mig. Tror jag ärvt detta från mammas sida av släkten då min moster är precis lika dan. Jag kan liksom inte sova bra om jag inte ätit en ordentlig kvällsmat. Haha. Brukar äta middag runt 18.00 och sedan kvällsmat mellan 21-22 och sedan gå och lägga mig 23.00. Har testat några gånger att inte äta och ibland kanske bara ta en frukt men det slutar antingen med att jag inte kan sova för att benen pirrar eller att jag vaknar runt 4 och är SVINHUNGRIG så jag får gå upp ovh äta. Haha. Någon av er som är likadana?

Annons

Här om dagen åt jag denna härliga tallrik med havreyoghurt, blåbär, lingon, pumpafrön, mandlar och havreringar. Så gott! 

15 kommentarer | Translate


Annons
Laddar