Annons
Annons


MAGISKA FLAX & KALE I BARCELONA


God morgon vänner! Vill bara säga tack för att ni delade med er på inlägget igår och skickar massa kärlek till er som inte hade världens bästa dag igår ♥

Själv njuter jag av Barcelona och det är SÅ varmt här. Över 30 grader och strålande sol. Bästa vädret jag har haft över midsommarafton någonsin! haha. Sedan TACK för alla tips ni gav mig om restauranger. Ett tips jag fått av flera var Restaurangen Flax & Kale. När vi landat på hotellet i torsdags så googlade jag fram adressen och ser att Flax & Kale ligger 100m från vårt hotell. Haha ”meant to be” kände jag! Vi har nu käkat 2 middagar och en brunch där.

Annons

Jag önskar att det fanns en sådan middagsrestaurang i Stockholm där man kan gå till ett fint ställe där det finns mängder med god vegansk mat att välja på. Första kvällen körde vi till och med en trerätters.

Till förätt delade vi på denna sjukt goda tallrik med 3 olika sorters hummus, hembakade knäckebröd i olika smaker, grönkålssallad, grönsaker och varma quinoabollar. Alltså de där quinoabollarna var magiskt goda och jag försökte men kunde inte förstå vad som var i dem.

Till huvudrätt beställde jag in en tallrik med rostade morötter och avokadosallad med apelsinsås. Så himla god var den!

Till efterrätt blev det grönkålschips och en rawfood tallrik. Behöver jag säga att vi var mätta efter? haha. Men kan varmt rekommendera denna restaurang om ni ska till Barcelona.

Kommentarer till “MAGISKA FLAX & KALE I BARCELONA”

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar