Annons
Annons


MAGISK BOWL!


God morgon älsklingar! Sista dagen på ön här idag och ska njuta ordentligt. Vill verkligen inte åka här ifrån men allt har ju tyvärr ett slut!

Men igår så var vi och åt på det godaste stället som heter Vegetabowl. Både jag och Alex ÄLSKAR thaimat och det är vad vi har beställt varje dag. Men nu fick vi tips om detta ställe så var bara tvungna att testa och det var helt magiskt! Även skönt att bryta av thaimaten med lite sallad.

Annons

Jag tog en bowl med soba nudlar, morot, pumpa, sötpotatis, flax hummus, groddar, goji, tranbär, nötter, frön och en vitlöks tahinidressing. Alltså magi!

Vi hade även rolig underhållning av alla 6 små söta hundar som busade loss bredvid oss. Åååå ville bara ta med mig en hem!

Ok älsklingar! Ha nu en magisk måndag! Puss, I

8 kommentarer till “MAGISK BOWL!”

  1. Hej! undrar hur vädret har varit på er semester? Ska själv åka ner snart men är orolig då prognoserna har sett och ser så dåliga ut.

    1. Vi har haft så fint väder. 2 dagar med regn i början och 2 lite blandade dagar med växlande målnighet i slutet men annars toppen. Koh Tao har ingen väderstation så visar alltid regn och mål om man googlar året om. 🙂

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar