Annons
Annons


MAGHÄLSA – LACTOVITALIS PRO


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

lactovitalis-prolacto-prolactovitalis-pro-2

Idag tänkte jag prata lite mage och om hur stor betydelse tarmfloran har för vår hälsa. Tarmbakterierna påverkar mycket som sker i vår kropp och en obalans kan leda till olika hälsoproblem.

Bakterierna i tarmen producerar ämnen som K2, vitamin B12, folat, biotin och korta fettsyror och den styr också delvis vilka näringsämnen kroppen tar upp. 80% av vårt immunförsvar är lokaliserat i tarmen så om man vill ha bra förutsättningar för ett starkt immunförsvar och ett bra näringsupptag så ska man försöka hålla tarmfloran i balans.

Annons

Lactovitalis PRO är ett nytt kosttillskott från Holistic som kan hjälpa dig att hålla tarmfloran i balans. Det speciella med nya Lactovitalis är att så mycket som 90% av bakterierna kommer oskadda fram till tarmen. På resan ner till tarmen möts bakterierna av både mag- och gallsyra som lätt tar död på de goda bakterierna men i LactoVitalis Pro finns dels ett hölje som skyddar mot den sura miljön och dels bakteriestammar som är extra motståndskraftiga.

– Innehåller 12 bakteriestammar.
– 90% av bakterierna kommer oskadda fram.
– Ger garanterat minst 6,5 miljarder bakterier per kapsel.
– Bra för immunförsvar och slemhinnor.
– Perfekt att ta med sig på resan då tarmfloran lätt kan hamna i obalans.

Kan stolt säga att vi nu fått in Lactovitalis Pro i Welloteket och att ni mina läsare får 10% rabatt denna veckan. Ange bara koden wargpower när ni handlar –> HÄR!

(Inlägg i samarbete med Holistic)

13 kommentarer | Translate


Annons
Laddar