Annons
Annons


MAGHÄLSA – LACTOVITALIS PRO


lactovitalis-prolacto-prolactovitalis-pro-2

Idag tänkte jag prata lite mage och om hur stor betydelse tarmfloran har för vår hälsa. Tarmbakterierna påverkar mycket som sker i vår kropp och en obalans kan leda till olika hälsoproblem.

Bakterierna i tarmen producerar ämnen som K2, vitamin B12, folat, biotin och korta fettsyror och den styr också delvis vilka näringsämnen kroppen tar upp. 80% av vårt immunförsvar är lokaliserat i tarmen så om man vill ha bra förutsättningar för ett starkt immunförsvar och ett bra näringsupptag så ska man försöka hålla tarmfloran i balans.

Annons

Lactovitalis PRO är ett nytt kosttillskott från Holistic som kan hjälpa dig att hålla tarmfloran i balans. Det speciella med nya Lactovitalis är att så mycket som 90% av bakterierna kommer oskadda fram till tarmen. På resan ner till tarmen möts bakterierna av både mag- och gallsyra som lätt tar död på de goda bakterierna men i LactoVitalis Pro finns dels ett hölje som skyddar mot den sura miljön och dels bakteriestammar som är extra motståndskraftiga.

– Innehåller 12 bakteriestammar.
– 90% av bakterierna kommer oskadda fram.
– Ger garanterat minst 6,5 miljarder bakterier per kapsel.
– Bra för immunförsvar och slemhinnor.
– Perfekt att ta med sig på resan då tarmfloran lätt kan hamna i obalans.

Kan stolt säga att vi nu fått in Lactovitalis Pro i Welloteket och att ni mina läsare får 10% rabatt denna veckan. Ange bara koden wargpower när ni handlar –> HÄR!

(Inlägg i samarbete med Holistic)

13 kommentarer till “MAGHÄLSA – LACTOVITALIS PRO”

 1. Ida!

  Jag har lite funderingar och du är ju proffs på detta varför jag passar på att fråga dig. Tror nämligen många med mig har denna problematik..

  Jag har panikångest – sen en månad tillbaka varje dag en eller två attacker per dag. Vet att grunden är långvarig stress som eskalerat så till den grad att kroppen stänger ned. Till detta har jag stressmage o blivit ”stresstjock” är nästan aldrig hungrig …

  Min fråga är vad rekommenderar för tillskott? Det allra viktigaste för den stackars misshandlade magen…

  Kram K

  1. Hej Karin! Fy det låter inte kul. Först och främst behöver du ju kolla över vad det är som stressar dig och göra något åt det. Något tillskott kan inte bota varken din panikångest eller stessmage men det kan självklart vara bra som komplement. Lactovitalis PRO är ett fantastiskt tillskott på goda magbakterier som håller magen i god form. Sedan så kan jag tipsa om att göra smoothies. Även om du inte är hungrig så är det lättare att få ner mat i rinnande form och sedan om du är stressad så är det lättare för magen och kroppen att ta upp föda som är i rinnande form. Boosta din smoothie med protein (min favorit är Inflamino: http://welloteket.se/produkt/risprotein-2/ eller Hampa: http://welloteket.se/produkt/hemp-protein-powder-500g-eu-eko/) brukar även ha spirulina: http://welloteket.se/produkt/holistic-spirulina/ eller Korngräs: http://welloteket.se/produkt/korngras-active-by-holistic/ i smoothien för extra bra näring.Spirulina får verkligen mig att känna mig starkare och få extra energi. Men har du aldrig ätit det förut så se till att trappa upp dosen då man annars kan få utrensningsymptom.

   Hoppas du fick lite tips och se till att först söka upp problemet/problemen som gör dig stressad. Stor Kram

 2. Hej Ida!
  Jag lider själv av IBS och har nyligen börjat ta ett kosttillskott som heter ProBion som jag har fått rekommenderat av många och som tydligen ska vara väldigt bra för magen. Men när jag läser på innehållsförteckningen blir jag lite osäker då jag är vegan och det bland annat står att det innehåller mjölksyra. Min fråga till dig är då om mjölksyra är animaliskt eller vegetabiliskt. Har kollat runt på internet men inte riktigt fått något bra svar på min fråga och hoppas därför på att du kanske kunde hjälpa mig.
  Kram

  1. På ProBions egen hemsida (probion.eu) står det att mjölksyrabakterierna är odlade utan tillsats av mjölk eller soja =)

 3. Hej bästa Ida! Vill ännu en gång bara säga tack för att du är en så himla bra förebild! Jag blir så inspererad av dig, på alla sätt. Du känns så äkta och man blir så glad när ett nytt inlägg är uppe eller när det har kommit en ny video på din youtube. Så mycket bra energi! Och din och Victors podd, vad goa ni är. Så keep going! Kram!

 4. Hej Ida! Vet du vad skillnaden mellan Laktovitalis Pro och vanlig Laktovitalis från Holistic är? 😀
  Krsm

 5. Hej, jag är en artonårig tjej som går andra året på gymnasiet och bor hos mina föräldrar. Jag skulle verkligen sluta äta rött kött men i mina ögon är det omöjligt då min familj äter det VÄLDIGT ofta…de är inte alls sugna på att äta vegetariskt utan är starkt emot det. Hur ska jag börja äta mer vegetariskt? Tror liksom knappt mina föräldrar kommer gå med på det…. Är i stort behov av tips och råd.

  1. Det är ju bara att du själv lagar ett vegetariskt alternativ till köttet de använder till middagarna? Du är så pass gammal att du borde kunna göra din egen mat helt dessutom utan invändningar från föräldrarna. Inget illa menat alltså 🙂

 6. Tänk att du alltid kommer med så bra tips! Blir så glad! Har precis beställt denna nu, blir spännande att prova 🙂 kram
  Fina

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar