Annons
Annons


MAGFYS MED VIKTOR FRISK


traning mage-2 traning mage

God morgon mina hjärtan! Hoppas att ni mår topp? Själv har jag lite träningsvärk efter gårdagens härliga workout. Gick till gymmet för att köra ben men träffade på Viktor som körde med sin PT så jag hakade på ett litet magfyspass och jag och Viktor fick slita hårt minst sagt 😀

Annons

Först körde jag 5 benövningar och sedan körde vi tillsammans:

1,5 min fällkniven med 10kg boll

1,5 min crunch med 10kg boll

1,5 twist med 10kg boll

X 2

Efter det var vi döda… i alla fall Viktor 😉 Haha.

 

4 kommentarer till “MAGFYS MED VIKTOR FRISK”

 1. Låter tufft & härligt! Tyvärr kan jag själv inte köra lika hårt efter min magoperation, men det går framåt så att jag kan belasta den allt mer.

  Konstigt att vi aldrig stöter på varandra på gymmet. Jag tränar också på samma ställe som du regelbundet men antar att vi har olika tider.

  Kram & ha en toppentisdag!

  1. Ja det var det också 🙂 Haha. Ja superkonstigt för jag brukar träna där ganska ofta men har väldigt olika tider. Hoppas vi ses någon gång där! Kramis

 2. Jag har svårt att trötta ut magen ordentligt. Har du något killerprogram att rekommendera? 🙂
  Ska testa detta! Verkar svettigt och härligt!!

  1. Det är samma här men hemligheten är att utmana med nya övningar och gärna köra excentrisk träning. Grymt att ha någon som kan hjälpa till att belasta i den excentriska fasen i ex crunches eller benfäll. Sedan är en favorit crunch på halvboll i cable cross. Tre jag lagt ut den på bloggen någon gång 🙂 Kramis

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar