Annons
Annons


LYXDAG


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

IMG_8860.JPGIMG_8856.JPGIMG_8849.JPGIMG_8818.JPGIMG_8823.JPGIMG_8816.JPG

I lördags tog jag och Alex en riktigt lyxdag. Båda har jobbat så extremt mycket det senaste och vi behövde bara en paus. Bokade upp varsin helkroppsmassage och tog en spadag. Blev träning, chill och massage. SÅ himla härligt och såå värt det!

Annons

Träningen blev 45 min powerwalk + lite rygg och mage. Vill man förbättra sin hållning är utåtrotation grymt att köra (bild 3).

Innan jag säger hej då så tänkte jag bara tipsa om ett grymt erbjudande vi har på Welloteket just nu. Köper du 1 spirulina och 1 hampaprotein så får du en burk chiafrön på köpet. Läs mer om erbjudandet HÄR. (Reklam)

8 kommentarer till “LYXDAG”

  1. Åh det låter superhärligt! Gott att ni tar hand om varandra när livet är lite för stressigt, så viktigt med lite egentid och återhämtning 🙂

  2. Hej Ida! Jag och mamma åker till Stockholm i helgen och skulle tacksamt ta emot om du har något tips på hälsosamma och goda lunch- och fikahak i stan. Mamma äter glutenfitt och vi äter gärna vegetarisk. Du verkar ha koll på vad som är bra i stan 😉

  3. Det gjorde ni rätt i och bara mysa och njuta 🙂 Jag undrar om det finns något bra ställe i Stockholm där man kan ta massage och med någorlunda bra priser? Tack för bästa bloggen 🙂 kram!

  4. Hej fina wargen!! Bara en liten fråga kring träningsresan, är det något du satsar på varje år?
    Skulle så gärna vilja åka på en sådan resa och i synnerligt med en sådan härlig person som du!! Men kunde inte de tiderna för denna resa pga jobb :(.

    1. Men åh tack fina du vad glad jag blir! Jag vet faktiskt inte. Jag har ingen mer träningsresa planerad så vi får helt enkelt se. Om det blir vore det kul att ha dig med 🙂 Kramis

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar