Annons
Annons


LYCKA OCH RYGGPASS


Jag är så lycklig idag. Solen skiner, jag har tränat, ätit en god laxsallad och nu sitter jag och svarar på era mail. WOW säger jag bara vad ni var taggade på träningsevent! Min mailkorg är översvämmad av anmälningar till eventet och jag längtar sååå! Tänk att få träffa alla er, träna tillsammans, yoga, äta hälsosam mat och lyssna på kostföreläsning! Kan det bli maj nu?! Haha. I alla fall kommer jag svara på alla era mail i turordning och betalningsinfo kommer så snart vi löst det på bästa sätt.

Innan lunchen idag var jag och tränade styrka på gymmet. Det blev ett ryggpass som såg ut så här…

10 min cross trainer uppvärmning

10st Breda latsdrag 40kg X 4

10st Sittande rodd brett grepp 35kg X 3

10st latsdrag smalt grepp 40kg X 3

Superset: 12 Rygglyft + 12 ”jorden runt” X 3

Superset: 10 raka enarms latsdrag + 10 rotation cable Cross X 3

Avslutade med att rulla ut rygg och ben med triggerpoint rullen. AJ säger jag bara. Wargen är stel 😀

.

After Workout Selfie 😀

20140327-151803.jpg

 

Annons

 

16 kommentarer | Translate


Annons
Laddar