Annons
Annons


LUNCH I DET GRÖNA


Har precis käkat lunch med mamma och pappa i deras paradis till trädgård. Min mamma älskar allt som har med med växter att göra så vi har världens mysigaste trädgård.

Idag blev det köttfärssås och fullkornsspagetti med massa sallad till. Bra uppladdning för springturen jag tänkt ge mig ut på. 🙂

Annons

Detta var min utsikt under lunchen…

Kommentarer till “LUNCH I DET GRÖNA”

  1. Hej Ida! Har du något bra stretchingtips på hur man liksom ‘mjukar upp’ höfterna? Känner mig väldigt stel i höfterna vilket gör att det känns som jag inte blir något vigare när jag stretchar till exempel spagat och split (-den när man sitter med rumpan i golvet). Har stretchat jättemycket i minst 2 veckor nu och jag blir så omotiverad när det känns som om jag inte kommer någon vart och tror att det kan bero på mina stela höfter. Känner också att det hindrar mitt dansande när höften jämt ‘låser sig’ och knäpper. Vill också säga att du inspirerar mig sjukt mycket och din blogg är bäst!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar