Annons
Annons


LUGNARE ÄN LUGNAST


Livet här på udden i Åmål är ganska chill om man säger så. Igår så jobbade jag på morgonen, sedan tog jag en power walk… eller rättare sagt en power lunk. Haha. Min sträcka jag brukar gå här tar i vanliga fall 1 timme men igår tog den 1,5 timme med mitt preggotempo 😀 Inte lätt när man måste ta kisspauser och kramppauser. Får nämligen kramp i höger sida av rumpa och höft ibland. Tror det är foglossning.

Annons

Efter det lagade jag lunch till mig och Alex och sedan drog vi och handlade mat då jag lovat att laga middag tills mamma och pappa kom hem från jobbet. Lagade den GODASTE potatissalladen någonsin!

Denna sallad var så god så jag måste dela med mig av receptet i ett inlägg framöver! 

Satt i alla fall och njöt av mat och utsikt i någon timme innan det var dags för kortspel…

Har spelat ett spel som heter Dunka 2 dagar i rad nu och jag har lyckats vinna båda gångerna. Haha. Händer aldrig! Väldigt mysigt i alla fall!

Mer spännande än så här blir det inte vänner. Haha. Hoppas ni njuter av dagen! Puss, I

21 kommentarer till “LUGNARE ÄN LUGNAST”

 1. Härligt 🙂

  Kramp där är vanligt, du anstränger de musklerna mer och kanske behöver mer magnesium. Bara stretcha mer där. Låter inte som foglossning <3 (men mina tips behöver inte heller ta bort krampandet, men kan lindra) kram

  1. Jag äter mycket magnesium men kanske ska öka ännu mer, Ska även testa att stretcha ut rumpan. Tack fina du för tipsen <3 Kram

 2. Så gott de ser ut (tom. för mig som är gravid i vecka 10 och spyr över all mat sedan några veckor tillbaka haha)!!

 3. Det är så roligt att följa din vardag! 🙂 Tycker att du har sådan härlig variation på din blogg och är glad att jag har hittat dig här och även på youtube. Skulle vara roligt om du la upp något om din hårrutin och även rutin för kvällen med ansiktsrengöring och vilka produkter du använder då.

  puss och kram, du är bäst!

  1. Tack fina du vad glad jag blir <3 <3 Ja men det var en bra ide. Ska försöka få ihop en sådan video! Kramis

 4. Den perfekta semester!!!!
  Härligt att läsa att ni har det så bra!!!!!
  Jaaaa, lägg gärna upp receptet på potatissalladen.
  Den ser jättegod ut!
  Det är alltid så kul att att läsa din blogg o se dina Youtube videos!!!!
  Kram
  Anna från Malmö

 5. Vilka härliga bilder, får verkligen sommarfeeling och längtar ännu mer till semester och stugan 🙂
  Salladen såg också supersmarrig ut, ser fram emot att ta del av receptet.
  Ha en fortsatt fin kväll!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar