Annons
Annons


LUFTIGA TRÄNINGSKLÄDER


traningsklader

TOPPAR: 1. HÄR // 2. HÄR // 3. HÄR
SHORTS: 1. HÄR // 2. HÄR // 4. HÄR

God morgon mina hjärtan! Många av er har frågat om jag inte kan tipsa om mer träningskläder. Jag har inte riktigt fått till det innan men nu ska jag göra ett försök här. Träningen blir ju så mycket roligare med fina träningskläder 🙂

Annons

Ovan ser ni några härliga favoriter inför sommaren. Älskar att träna i shorts och älskar att löpträna i luftiga shorts som nr 1 och 2.

Sedan för er som vill kolla hur det går för mig i min banandetox kan kolla första dagen –> HÄR!

6 kommentarer till “LUFTIGA TRÄNINGSKLÄDER”

 1. Hej! En fråga skild från din banandetox; jag har en obalans i ryggmuskelaturen. Men vänstra lats är mindre än min högra och min högra kapmuskel är mindre än den vänstra. Min vänstra kapmuskel och bröstmuskel har varit överaktiva därför är Latsen mindre. Har du några bra övningar för att jämna ut obalansen?
  Kör hårt med din banandetox! Låter både gott och lite galet? Kram

 2. Hej! Har du någon video på bra arm/axelträning? Har väldigt smala armar samt över axlarna och vill bli större ? Ha en bra dag! ?

 3. Hej ida!

  Jag älskar din blogg & youtube, man blir lika glad varje gång man kikar in på morgonen och ser uppdateringarna 🙂 du sprider sådan glädje och är en stor inspiration!
  Du visar alla dagens sidor, alltså att de kan finnas bra och dåliga sidor – du ska veta att ditt leende smittar av sig 🙂

  Jag var med och tävlande i din fantastiska tävling med glossybox men inte sett om ni har korat en vinnare än 🙂

  Ha en riktigt fin tisdag! 🙂
  Kram / Elin

 4. Hej Ida!
  Jag drog till banan-ön ungefär samtidigt som dig, och det funkar bra för mig 🙂 Jag undrar dock hur du har tänkt hantera kosten när du kliver av detoxen? Då menar jag tiden närmast efter.

  Kram,
  J.

  1. Men vad härligt! Svarar på din fråga i ett inlägg imorgon 🙂 Ha en bra banandag 🙂 KRamis

 5. Finaste Ida!
  Jag älskar banan, när dom är typ gröna. Men så fort dom mixas, mosas eller blir lite övermogna så går det verkligen inte att få ner dom. Har du några tips på hur jag kan dölja smaken i smoothies, nice cream osv. Det kan ju bli lite småtradigt att enbart äta 25 bananer som dom är 😀

  Hoppas du har en oatsome banandag! <3

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar