Annons
Annons


LUCKA 4 – SIDOPLANKA


IMG_7413.JPGDags för lucka 4 och sidoplankan. Ställ dig i en sidoplanka och spänn hela kroppen. Se till att sidan av höften pekar rakt upp i vädret och att du inte hänger i axeln. Stå 40 sekunder på varje sida X 3

English: Door 4, and time to do side plank. Tense whole body and the side of the hip should point straight up and do not hang in the shoulder. Stand 40 seconds on each side X 3.

 

Annons

 

9 kommentarer till “LUCKA 4 – SIDOPLANKA”

  1. Hej och tack för en inspirerande blogg! 🙂 Jag undrar om det spelar någon roll i vilken ordning man gör övningar när man tränar? När jag tex. har ben/rump dag vill jag kanske fokusera mer på rumpan. Borde jag då göra övningarna för rumpan först och sedan ben övningar, eller spelar ordningen någon roll?

    1. Det bästa är att köra de tunga/stora övningarna först som ex squats, marklyft mm för att sedan gå över på finliret 🙂

  2. Hej!!! 🙂 kan jag få receptet till pepparkaksbollarna du gjorde? De såg så goda ut och jag vill gärna göra dom till jul. Kram kram

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar