Annons
Annons


LUCKA 10 – BUTT KILLER ÖVNING


Har ni inte hittat rumpan innan så lär ni göra det efter min buttkillerövning på filmen ovan. Idag utmanar jag er att köra 3 varv av Wargens buttkiller. Nu jäklar ska rumpan bränna! 😉

English: If you think it´s are to find contact with your butt you need to try my butt killer exercise on the video above.

Annons

Today I challenge you to do 3 rounds of Wargens Butt Killer. Let´s get that butt burn! 😉

3 kommentarer till “LUCKA 10 – BUTT KILLER ÖVNING”

  1. Hur jag än tränar rumpan får jag aldrig träningsvärk! Det känns som att min träning inte ger någonting… När jag väl tränar känner jag att det bränner i rumpan så kontakten har jag hittat. Men som sagt, måste man få träningsvärk för att träningen ska ha gett något? Kan mina muskler växa trots brist på denna underbara värk?

    1. Nej man måste inte få tränigsverk, men testa att utmana dig själv med tungre vikter. Har du testat denna övningen ovan?

  2. Hej! testade göra den här övningen men får bara ont i lägre delen av ryggen… får som aldrig ”ihop” benen i slutet… när jag ska pumpa och lyfta så får jag ”kramp” i höfterna… Vad gör jag för fel?:(

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar