Annons
Annons


LOVE MY NEW HAIR


rapunzel3rapunzel-2rapunzelrapunzel4

God kväll mina hjärtan! Idag har jag varit hos bästa Rapunzel och fixat mitt hår. Tack för alla grymma tips ni gav mig om hårfärg igår! Funderade på att göra slingor men min utväxt var för liten för det så blev att jag färgade utväxten helt blond istället och får spara ut så jag kan göra slingor tills nästa gång.

Annons

Sedan satte jag i tejp som förtjockning och faktiskt lite förlängning då jag bad dem klippa ganska mycket på längden eftersom mina toppar var så slitna. Det här med sol och saltvatten är rena döden för håret så ska bannemej införskaffa en badmössa till Thailand + ta med Rapunzels grymma inpackning jag köpte 🙂 Kan verkligen rekommendera tejpen jag sätter i som förtjockning/förlängning. Den sliter inte alls på håret utan funkar typ mer som ett skydd. Visst blev det fint? Puss, I

//English: Good evening my sweeties! Was at Rapunzel today to fix my hair. Thank you for all tips about hair color you gave me yesterday. I colored outgrowth blonde and then I put extensions with tape in as a thickening and actually a little extension because this time I asked them to cut my hair pretty much. Can really recommend this tape I put in as thickening/extension. It does not wear at all on the hair but works as a protector instead. Do you like it? Love, I

(Inlägg i samarbete med Rapunzel)

29 kommentarer | Translate


Annons
Laddar