Annons
Annons


LOVE MY MAKEUP


ida-warg-smink

God morgon finisar! Jag sitter på flygplatsen och är på väg hem mot Sverige igen. Har haft det grymt men ska bli skönt att komma hem och landa lite en månad nu innan det är dags att resa igen. Men jag hoppas verkligen att ni har fixat bra väder till mig tills jag landar? 😉 I alla fall så ville jag så gärna visa er vilken snygg sminkning jag fick när jag var nere på Nellys pool party på Ibiza.

Annons

Jag hade tagit jättemycket fina bilder men som ni vet så tappade jag ju bort minneskortet med alla bilder så det får duga med en mobilbild ovan. Vill verkligen tipsa om nude-paletten från Maybelline som de använde. Den är grym och jag köpte en egen sådan förra veckan så nu jäklar ska jag försöka få till lite snygga sminkningar framöver.

Nu ska jag gå igenom säkerhetskontrollen men har tidsinställt en video där jag pratar om magproblem, allergier och massa tips som kommer upp snart så missa inte det. Puss så länge, I

//English: Good morning sweeties! Im on the airport and on my way back to Sweden. Had a great time in Portugal but it will be so nice to get back home. Anyway I want to show you my beautiful makeup I´ve got at the Pool Party on Ibiza. Really want to tell you about the Nude palette from Maybelline they used. It is so good and I bought one my self last week so now I will try to do fancy make-ups by my self :S haha.

4 kommentarer | Translate


Annons
Laddar