Annons
Annons


LOVE MINA NYA TRÄNINGSKLÄDER


svart topp-3svart topp-2svart topp

Linne – HÄR // Skor – HÄR // Tights – HÄR (Adlinks)

God morgon och glad fredag!!! Wohoo. För mig ser ju alla dagar egentligen lika dana ut och det selar inte så stor roll om det är helg eller vardag men fredagar har ändå en speciell känsla 🙂 Idag är det fullt ös med massa möten, sedan träning och ikväll middagsmys med vänner. Kan inte bli så mycket bättre tror jag?!

Annons

I alla fall så har jag en galen träningsvärk i överkroppen efter onsdagens pass. Körde en cirkelträning med överkropp/bål och det var riktigt jobbigt och svettigt. Kan skriva hela passet imorgon. Det jag ville visa er nu var att jag fått hem mina nya träningskläder som jag beställde förra veckan och ni kan se dem ovan. Jag bara älskar dem och jag älskar skärningen på toppen. Byxorna var också mycket skönare än vad jag trodde! Wii älskar nya träningskläder!

4 kommentarer till “LOVE MINA NYA TRÄNINGSKLÄDER”

  1. Hur är linnet i storleken? Brukar ha XS men fundersam till om den kommer sitta tajt över bröstet pga inbyggda BH:n?

  2. Hej Ida! Angående vitt ris, det är ju snabba kolhydrater, men jag mår så jäkla bra i magen efter att ha ätit det. Kan jag äta det efter träning och samtidigt bränna fett? Vet att en del kroppsbyggare äter vitt ris under diet osv, samtidigt så säger alla att man ska undvika det vid viktnedgång? Hur ser du på det? Förvirrad…

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar