Annons
Annons


LÖSGODIS VS. NATURGODIS


Hej! jag har läst att du inte äter sockerbomber och såna saker.
men jag undrar om du äter tex naturgodis och sånt?
vet du om det är nyttigare eller precis lika onyttigt som vanligt godis? Tack på förhand!

Annons

SVAR: Hej! Det beror på vad det är för naturgodis och vad ditt mål är? De naturella nötterna är nyttiga och innehåller bra fett och andra bra vitaminer, men jag antar att det inte är dem du syftar på? 🙂 De choklad- och yoghurtdoppade sakerna är en ”nyttig sak” doppad i socker och är därför ungefär lika onyttig som vanligt lösgodis. De friterade chipsen och de ”behandlade” nötterna är inte heller bra! Naturgodis innehåller också massa kalorier så om man vill tappa vikt så är det inte att rekommendera! Men står man och väljer mellan lösgodis och naturgodis hade jag valt naturgodis eftersom det finns lite näring i dem som kroppen kan ta upp och använda! 🙂

4 kommentarer till “LÖSGODIS VS. NATURGODIS”

  1. hihi sitter och mumsar på lite naturgodis just nu faktiskt! 😉 Har tröttnat på allt vanligt godis, plus att en kompis ville att jag skulle prova hennes favoritnötter! (y)

  2. Sen är ju det hälsosammare i med att det innehåller så mycket färgämnen och annat skit som vanligt godis gör. Sen tror jag sålänge man äter bra i vanliga fall och rör på sig och inte är överviktig , så kan man unna sig vad man vill. Givetvis är inte socker bra men det är ju skillnad på att äta nån gång ibland och stoppa i sig var och varannan dag.

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar