Annons
Annons


LÖPTRÄNING MED PT


löpträningloptraning-1

.

Igår hade jag mitt första riktiga löptekniksträningspass ever med grymma löpcoachen Lisa. Shit vad mycket nytt jag lärde mig! Jag har ju aldrig löptränat på riktigt och löpning har aldrig varit något jag gillat, men nu så!

Annons

I slutet av sommaren ska jag springa ett stort lopp och ni kommer få hänga med på min resa dit då jag nu på söndag kommer släppa första löpinspirerande videon. Ni kommer få lära er massa teknik, övningar, vilka skor, kläder mm. ni ska använda + massa tips. Så stay tuned!

I alla fall var gårdagens pass riktigt kul och lärorikt och tydligen har jag lite talang för det där med löpning. I alla fall vad det gäller tekniken, konditionen är en annan historia 😀 haha.

Någon av er som ska springa något lopp snart?

10 kommentarer | Translate


Annons
Laddar