Annons
Annons


LÖPNING OCH STYRKA


IMG_6823-0.jpgIMG_6824-0.jpg

God morgon mina älsklingar! Hoppas ni mår kalas! Själv har jag träningsvärk nu igen. Var och körde löpning + styrka i söndags och igår var det Pole Dance igen. Jag tränar ju ca 3 gånger i veckan och 2 av dem är Pole vilket gör att jag vill göra allt när jag väl är på gymmet 😀 haha. Men när jag kör Pole så blir det ju mest styrketräning från midjan och upp så mitt pass på gymmet kommer nu att ha fokus på nedre delen av kroppen + löpning då jag måste få upp min kondition igen.

Annons

Så därför körde jag först 30 min löpning + lite styrka efter. Inte optimalt om man vill bygga men jag är bara utefter att behålla styrka/kontakt med musklerna och öka uthållighet. Riktigt härligt pass faktiskt och det jag älskar med att kombinera kondition och styrka är att man både blir rejält svettig + trött i musklers. Love it!

LÖPNING:
2 min löpning + 1 min power walk X 30 min

STYRKA:
10 benpress X 4
10/sida enbens benpress X 4
12 lår curl X 4
10 squats i abduktor X 4

1 kommentar | Translate


Annons
Laddar