Annons
Annons


LÖJLIGT GLAD AV BLOMMOR


God morgon älsklingar! Kan inte fatta att det redan är fredag. Jesus vad fort denna vecka gick! Idag så åker jag och Alex till Åmål för att imorgon gå på en av mina bästa vänners bröllop. Tar med mig näsdukar i förberedande syfte för att jag är såååå blödig på bröllop. Börjar alltid gråta när bruden kommer in i kyrkan även om jag känner henne eller ej. Haha.

Annons

Men nog om det så måste jag berätta om gårdagen. Hade underbara Lisa här hos mig för att fota och filma till mina kanaler. När vi var på väg till mataffären ringer det från blombutiken jag precis gick förbi och sa att de hade ett bud till mig som skulle levereras. Eftersom jag var precis utanför hoppade jag in och hämtade den finaste buketten med blommor. Det var från mitt youtubenätverk ENT som skickade stöd. Alltså hur fint?! Blev verkligen så himla glad! Att få blommor är också något av det bästa jag vet. För 5 år sedan så kastade jag dem, men nu är det bästa jag vet- Är det ett ålderstecken eller är det för att jag nu har en fin lägenhet att ställa dem i? Haha vet inte riktigt, vad tror ni?

När vi stod och fotade kom den sötaste lilla valpen och ville leka. Alltså det finns inget bättre än glada hundar. Mitt hjärta dör av kärlek när jag ser dem. Kan någon bara snälla komma på ett botemedel mot pälsallergi så jag också kan skaffa mig en lite vovve 🙂

Nej nu måste jag sätta fart! Har så mycket att göra innan vi ska bege oss iväg mot Åmål. Ha en grym fredag alla fina! Puss, I

14 kommentarer | Translate


Annons
Laddar