Annons
Annons


LIME- & KRÄFTSTJÄRTSSÅS MED QUINOA OCH GETOSTSALLAD – RECEPT


Igår kände jag verkligen inte för sallad utan ville ha något varmt och annorlunda. Slängde därför ihop en egengjord Lime- & Kräftstjärtssås med quinoa och getostsallad. MUMS säger jag bara!

Här kommer recept…

Ingredienser: Havregrädde, kräftstjärtar, purjolök, 1/2 hönsbuljong, 1 lime, havssalt, chiliflakes, olivolja med citronsmak, 1/2 dl.

Gör så här: Häll i lite olivolja med citronsmak i en gryta. Bryn pyrjolöken lite lätt. Häll i önskadmängd grädde och hönsbuljongen. Låt det puttra någon minut och pressa i lime och havssalt, chiliflakes och önskad mängd kräftstjärtar. Puttra på låg värme i några minuter.

Servera med kokt quinoa och en sallad på babyspenat, körsbärstomater, gurka och riktig getost. 

Annons

7 kommentarer till “LIME- & KRÄFTSTJÄRTSSÅS MED QUINOA OCH GETOSTSALLAD – RECEPT”

 1. Hej ida. Jag är en tjej på 18 år och väger 76kg. jag har precis kommit igång med min träning. jag vill förändra mig nu och det är snabbt. jag tar studenten i början av juni och jag vill kunna känna mig vacker på min stora dag. Har du några tips på hur jag snabbt kan gå ner i vikt? skulle verkligen hjälpa mig super mycket. tack så mycket. 

 2. Jag började träna intensivt för ca 2 veckor sedan. vet inte vad som hände men har hetsätit hela mitt liv (aldrig känt mättnadskänsla) TILLS 2013 började. När jag pratade med en pt på gymmet jag tränar på sa hon bland annat att man bränner 1500 kalorier, i viloläge. 
  Då mitt mål är att gå ner väldigt mycket, och aldrig fattat grejen med att man måste förbränna mer än man äter per dag för att göra det… liksom då skulle jag ju behöva springa i 3 timmar PER DAG?? 
  haha hur som helst, så sa hon att man även bränner när man inte gör något! Och min fråga till dig är: jag som nu ökat min träning till väldigt intensiv med styrka och en del kondition nästan varje dag, bränner man väll mer i viloläget? 
  Har för mig att jag hört det nån gång? och om du vet, skulle du kunna säga ungefär hur mycket en ”väldigt aktiv” person bränner i viloläge (mycket styrka i veckan) jämfört med en stillasittande person som bränner 1500kalorier….. 
  Loveee yoooo blogg

 3. Finns en massa produkter som hjälper till med fettförbränning, behöver lite hjälp med valet. Någon du föredrar?

 4. Hej!

  Vilka barer äter du? Funderar på att börja äta barer som mellanmål innan träning! Men är osäker på vilket märke som är bäst/nyttigast? Skulle du kunna hjälpa mig med det?

 5. Om du gillar quinoa kan var varm rekommendera att äta det med strimlad kycklingfilé och currydressing 😀 supermumsigt!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar