Annons
Annons


LIKE A QUEEN


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

nelly_photobooth_514like-a-queen-nelly-3like-a-queen-nelly-1nelly-like-a-queen-3 img_5803.jpgnelly_photobooth_499img_5797.jpg

(Reklamlänk till Nelly)
Min jumpsuit hittar ni HÄR och skorna HÄR!

God morgon älsklingar! Alltså jag har sovit så gott inatt! Var på event med Nelly från fredag till lördag och sov 2 timmar så var HELT slut igår! Men vi hade en supermysig kväll och morgon på ett slott ute i Vaxholm. Det bjöds på 7 rätters, vacker balettdans och massa trevligt häng! Älskade min jumpsuit som jag hade på mig! Alltså skönare plagg får man ju leta efter! Ska nog köra något liknande på min födelsedag nästa helg också. För mig som älskar att dansa och flänga omkring är det perfekt då allt sitter på plats 😀 haha.

Annons

Men nog om det! Idag så blir det lite träning och sedan lägenhetsvisningar för hela slanten. Vi kanske ska sälja den vi bor i så vi letar nytt. Inte det lättaste då marknaden är helt galen!!! Herregud vilka priser alltså!

Dag att sätta fart här. Har ni en lugn söndag och inget att göra så kan jag tipsa om att jag och Viktor har släppt ett nytt avsnitt av podden idag som blev roligt. Sök bara på Den Friska Wargen i Podcaster. Sedan har jag även lagt upp 2 nya videos på youtube i helgen som ni kan se nedan. Ha en fin dag älsklingar! Puss, I

18 kommentarer | Translate


Annons
Laddar