Annons
Annons


LIFE UPDATE


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

God morgon älsklingar! Kollade igenom mitt bildarkiv på mobilen och tänkte posta lite random bilder från senaste dagarna som jag ej visat er.

Var på Googles huvudkontor i tisdags på en liten kurs om branding. Det var youtubers med 100k+ som var inbjudna för att lära oss lite om hur vi ska tänka kring våra kanaler mm. Superkul och intressant!

Annons

Lagade pizza på (reklamlänk till Welloteket) glutenfria wraps. Alltså jag kan inte få nog! Så sjukt gott och enkelt! Recept hittar ni här!

Har yogat ännu mer. Igår körde jag till och med 2 pass. Känner typ att mina handleder börjar bli lite överansträngda efter alla hundpositioner så får nog chilla lite nu 😀 haha.

Lunchade med kära Alexandra Bring på Pom och Flora här om dagen. OJ vad mysigt och gott det var!

Som jag skrev på bilden ovan, jag älskar vårt stora badrum. Har aldrig tidigare känt en sådan kärlek  till ett badrum som inte ens är så fint. haha. Måste nog vara för att det är så sjukt varmt där inne. Vi har golvvärme och när jag skruvar på den blir det som en bastu. LOVE IT!

Har äntligen fått hem nya soffan och fåtöljen till vardagsrummet. Wohoo. Nu är den stora frågan… vad för matta och soffbord ska vi ha? Snälla hjälp mig?! 🙂

Har varit och spänt tandställningen igen. Tänk att jag haft den i över ett år nu? Skillnaden på tänderna är enorm. Ska visa er någon dag. Borde snart få ta bort den nu och jag längtar!

Avslutar med denna fina bild av utsikten från en av våra balkonger. Behöver jag säga att jag njuter. Har aldrig tidigare haft varken sol eller fin utsikt från någon balkong så det här är en ny upplevelse. Haha, jag gillart!

 

11 kommentarer | Translate


Annons
Laddar