Annons
Annons


LET ME TAKE A SELFIE


rygg-traning-4

question-answer

Hej! Jag har en liten följdfråga ang. att vara “instagramkändis”. Du fotar och filmar ju en del på gymmet, känner du dig bekväm med det? Hur reagerar folk runt om dig? Jag tränar ofta själv och har ibland känt att jag velat filma för att kunna kolla i efterhand så jag inte gör något helt galet, men det känns så otroligt pinsamt eftersom ingen annan på gymmet fotar/filmar. Så oavsett om jag vill filma/fota av den anledningen eller för att lägga ut i sociala medier så känns det som att folk kommer reagera- speciellt när jag inte är särskilt vältränad. Lite “vem tror hon att hon är egentligen?”.
Hur hanterar du det? Är det något du aldrig reflekterat över, är det en känsla som försvinner efter ett tag eller tycker du också att det är lite obekvämt?

Annons

SVAR: Hej och tack för din kommentar! Haha NEJ jag känner mig inte alltid bekväm och speciellt inte när jag är själv på gymmet 😀 Så himla pinsamt ibland men jag har bestämt mig för att inte bry mig. Det är mitt jobb och jag sätter på ett tunnelseende och håller bara fokus på att få en bra bild på någon övning eller på mig och sedan får de som ser mig skratta lite eller tycka att jag är konstig. Haha. Så strunta i vad andra tycker och kör bara! Vill du ha en video/bild på dig själv så ska ingen annan lägga sig i det. Jag själv skulle aldrig bry mig om någon annan stod och fotade och filmade och om någon skulle göra det så är det bara att ignorera! Men försök att se till att ingen annan kommer med på kortet/videon. Det kan vara svKramis

11 kommentarer | Translate


Annons
Laddar