Annons
Annons


LEG AND BUTT WORKOUT


bentraning bentraning1

God morgon mina hjärtan! Hur mår ni? Själv har jag världens träningsvärk i röven. Herregud säger jag bara! Kommer aldrig mer träna 😀 haha! Visste att det skulle bli så här då jag haft ett uppehåll på 16 dagar innan jag tränade. Jag körde med lättare vikter än vanligt och ändå så blev det så här. PUH! Ni får peppa mig. Gymmet var sååå fullt med människor så kunde inte ta en enda bild där inne så fick bli utanför. Dock lyckades jag filma hela passet så ska klippa ihop en liten vlog från gymmet med hela träningspasset. Skriver det ändå här nedan men som sagt så kommer en video på alla övningar inom kort så glöm inte prenumerera på min youtubekanal. Puss, I

Annons

//English: Good morning sweeties! How are you? I have the world’s pain in my butt. Oh my God! Will never train again 😀 haha! Knew it would be like this when I had a break of 16 days before I this. I used lighter weights than usual and yet it became like this. POOH! The gym was sooo full of people so could not take a single picture, however, I managed to film the whole workout and will do a little vlog from the gym with the entire workout. Love, I

10 min power walk incline 15%

10 leg press 160kg X 4

12 one leg dead lifts 12kg X 4

Supeset: 10 squats in abductor machine + single leg leg curl X 4

10 back raises 10 kg X 3

10 one leg leg press chins machine X 4

8 kommentarer | Translate


Annons
Laddar