Annons
Annons


LEG AND BUTT WORKOUT


bentraning bentraning1

God morgon mina hjärtan! Hur mår ni? Själv har jag världens träningsvärk i röven. Herregud säger jag bara! Kommer aldrig mer träna 😀 haha! Visste att det skulle bli så här då jag haft ett uppehåll på 16 dagar innan jag tränade. Jag körde med lättare vikter än vanligt och ändå så blev det så här. PUH! Ni får peppa mig. Gymmet var sååå fullt med människor så kunde inte ta en enda bild där inne så fick bli utanför. Dock lyckades jag filma hela passet så ska klippa ihop en liten vlog från gymmet med hela träningspasset. Skriver det ändå här nedan men som sagt så kommer en video på alla övningar inom kort så glöm inte prenumerera på min youtubekanal. Puss, I

Annons

//English: Good morning sweeties! How are you? I have the world’s pain in my butt. Oh my God! Will never train again 😀 haha! Knew it would be like this when I had a break of 16 days before I this. I used lighter weights than usual and yet it became like this. POOH! The gym was sooo full of people so could not take a single picture, however, I managed to film the whole workout and will do a little vlog from the gym with the entire workout. Love, I

10 min power walk incline 15%

10 leg press 160kg X 4

12 one leg dead lifts 12kg X 4

Supeset: 10 squats in abductor machine + single leg leg curl X 4

10 back raises 10 kg X 3

10 one leg leg press chins machine X 4

8 kommentarer till “LEG AND BUTT WORKOUT”

  1. Hej Amanda! jag gick estetisk linje med inriktning dans. Det gjorde jag för att jag älskade att dansa och för att estet ändå var ganska bred. Dock så har jag alltid vetat att jag inte vill plugga vidare så behövde inte gå natur. Jag älskade gymnasietiden och hade så kul! 🙂 Kramis

 1. Hej Ida!
  När du kör intervaller, hoppar du av löpbandet eller bara sänker hastigheten? Gör det någon skillnad om man springer och sen springer allt vad man kan än om man går snabbt och sen springer allt vad man orkar? någon skillnad på fettförbränning eller så?

  1. Hej! När jag kör 20s / 10 s så hoppar jag av då man inte hinner höja och sänka men när jag kör längre intervaller om 1 min och uppåt så höjer och sänker jag hastigheten. Kramis

   1. Har inte erat gym löpband med program? Om det har program så brukar de även finnas så att man kan ställa in intervaller med både tid och hastighet. Då sköter bandet det av sig själv. Det enda man behöver göra innan är att ha lite koll på hur lång tid det tar för bandet att ta sig till diverse hastigheter.

    1. Kolla det. Tycker det är hur bra som helst att enbart kunna köra på. Visst vissa gånger tänker jag fel ang hur lång tid det faktiskt tar för bandet att nå en hastighet, men tycker inte att det är hela världen. Då tänker man bara till inför nästa gång istället ( om man inte känner för att börja om ). En stor hjälp att inte behöva tänka på att ändra hastigheten.

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar