Annons
Annons


LCHF-KOST OCH TRÄNING?


Igår kväll låg jag och kollade på denna intervju med skidskytten Björn Ferry som pratar om hur LCHF-kost har påverkat hans liv och träning.

(Kolla på intervjun HÄR)

Björn lyckades ta OS-medalj på denna kost men jag är fundersam på om detta verkligen skulle passa för dansare eller för oss dansare som går på en hekltidsutbildning? Jag skulle lätt kunna göra det om det ”bara” var träning, men skulle man verkligen orka hålla fokus, ta korrektioner, få in massvis med koreografi i huvudet utan några kolhydrater i kosten? Vet inte om jag inbillar mig men min hjärna blir seg  om jag inte äter några kolhydrater!

Annons

Som sagt så har jag faktiskt testat LCHF under en sommar då jag endast körde gymträning och några dansklasser i veckan, vilket funkade mycket bra men fick sluta med det när jag började skolan igen eftersom jag inte kunde hålla fokus!

Vad tror ni? Funkar LCHF kosten för dansare eller elitidrottare?

13 kommentarer | Translate


Annons
Laddar