Annons
Annons


LCHF-INSPIRERAD KOSTPLAN FÖR 2012


Min kost 2012 kommer bestå av en egen variant av LCHF och jag k0mmer försöka ligga runt 100g kolhydrater per dag (kommer ej ha stenkoll på detta). Det jag kommer undvika och har har undvikit det senaste halvåret är pasta, ris, potatis, frukt, flingor, bröd, bulgur mm. och har tagit in mer fullfeta produkter i min kost som grädde, smör, ostar, ägg, nötter och avocado. Där emot tänker jag inte dränka mat i majonäs och bacon och dricka grädde bara för att jag äter LCHF. Kommer heller inte ta bort kolhydrater som tex. morot, bär, mejeriprodukter, havregryn eller proteinpulver.

Annons

Varför jag väljer denna kost är inte för att gå ner i vikt utan för att min mage blir glad då 🙂 wiii. Sedan kommer jag inte vara helt strikt på detta heller utan jag är helt säker på att det kommer dyka ner ett och annat valnötsbröd 😀 haha

Min LCHF-inspirerade lunch med sammanlagt ca. 10 gram kolhydrater i idag ser ut som följer…

Omelett på 2 ägg + 1 äggvita med körsbärstomat och fetaost + 2 LCHF-smörgåsar med cream cheese och grov senap. haha ser sjukt äckligt ut men det var det inte.

3 kommentarer till “LCHF-INSPIRERAD KOSTPLAN FÖR 2012”

  1. Det påminner lite om ISO-dieten, har du hört talas om den? Skall vara väldigt bra har jag hört men tänkte fall du hade några åsikter om den, som PT etc? Super blogg! Kram

  2. Hej fina Ida!

    En fundering om kostvanor etc… kan det vara så att du är glutenkänslig?

    Må gott, härligt att du hittat något som funkar!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar