Annons
Annons


LCHF, BRA ELLER DÅLIGT?


Sitter och läser alla era kommentarer som ni Gjort till mitt inlägg om lchf kost och träning —-> http://werun.nyheter24.se/idawarg/2011/05/06/lchf-kost-och-traning/#comments

Har haft så mycket de senaste veckorna att jag inte riktigt hunnit läsa igenom alla era långa svar och åsikter för ens nu.

Annons

Förutom era kommentarer har jag läst runt lite på internet och alla tycker verkligen olika om denna LCHF-kosten. Vissa tycker att man ska äta lite av varje och att man genom LCHF-kosten får i sig massa farligt och onyttigt fett, medan andra hyllar denna kosten för att alla kolhydrater (även långsamma kolhydrater) förvandlas till socker och höjer blodsockernivån!

Själv ve jag inte vad jag tycker eftersom jag inte testat LCHF-kosten ordentligt! Är det så att den bara funkar på vissa eller är det även ett bra alternativ till barn/ungdomar/vuxna som tränar mycket?

Är det någon av er som testat detta? Ge mig gärna era åsikter!

11 kommentarer | Translate


Annons
Laddar