Annons
Annons


LÄRA SIG CHINS – ÖVNING


klara-chins-ovningklara-chins-ovning-3klara-chins-ovning-1klara-chins-ovning-2

God lördag finisar! Jag berättade ju för ett tag sedan att jag tagit upp min träning mot att klara chins igen. Jag kan inte påstå att jag lagt ner jättemycket energi på det hittills men jag har ändå fått in minst 1 ryggpass i veckan. Jag har även hittat en ny favoritövning som jag tror kommer göra susen. Mycket för mig handlar också om att hitta koordinationen och aktivera rätt muskler i rörelsen så man får in aktivitet i ryggmusklerna och inte bara använda armarna som många kan göra fel på (speciellt killar ;)) haha.

Annons

Den här övningen gör jag i smith maskin då jag med hjälp av benen kan hjälpa till att pusha upp mig i en chin. Viktigt är att få med skulderhöjningen för att sedan med hjälp av ryggmusklena sedan pressa ner skulderbladen innan man böjer på armarna och drar sig upp. Jag körde 8 X 3 på denna och försöker hjälpa till mindre och mindre med benen. Kan verkligen rekommendera att testa denna 🙂 Puss, I

5 kommentarer till “LÄRA SIG CHINS – ÖVNING”

  1. Hej Ida! Först och främst vill jag bara säga att jag följt din blogg länge och jag älskar hur inspirerande bloggen och du är som person!
    Jag har en liten fråga också, jag undrar om du har några tips för att få en starkare mage och rygg. Om man inte har tillgång till gym utan bara hemmaträning.
    Pussar och kramar, fortsätt blogga och vlogga du är grym!

    1. Hej fina och tack snälla vad kul att höra <3 Absolut jag har massa tips. Kolla min inner core styrka på youtube. Där hittar du de bästa övningarna 🙂 <3

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar