Annons
Annons


LANSERINGSVECKAN ÄR HÄR!


God morgon älsklingar! Veckan är här som jag har längtat såååå mycket till. Denna vecka släpps nämligen mitt varumärke Ida Warg i butik. Wohooo! Återkommer snart med exakt vilken dag. Sedan ska ja även ha 2 lanseringsevent med ett pressevent och en mindre mysig lunch för mina vänner. Ska bli så himla mysigt!

Annons

MÅNDAG
Möte med banken angående pensioner… *snark*. Haha. Efter det ska jag få till ett träningspass och sedan möte med assistent Isa, ladda upp video tills tisdag och beta av massa jobb framför datorn.

TISDAG
Fota och filma med Lisa hela förmiddagen, sedan ut och leta kläder till veckans event och efter det ska jag ha möte med min agent på United Screens.

ONSDAG
Fix och trix inför pressevent och sedan blir eventet över lunchen. Direkt efter det ska jag till frisören och fixa frillan. Läääägtar så. Har inte fixat färgen på håret sedan jag blev gravid men tänkte göra det nu. Alla säger så olika om det där med att färga håret och jag tror inte att det är någon fara men har ändå undvikit det. Men en gång ska gå bra. Kommer heller inte lägga färg hela vägen in utan bara fräscha upp och göra kanten på utväxten lite mer smooth.

TORSDAG
Möte med Welloteket, sedan spela in gravidvideo + en samarbetsvideo till. Måste även hämta ut massa paket mm som har kommit.

FREDAG
Lanseringslunch för mina kära vänner på Miss Clara terassen. Wiii så mysigt det ska bli! Längtar! Efter det får det bli fredagsfys och sedan ledigt för kommer nog vara väldigt trött!

LÖRDAG – SÖNDAG
Har bokat massage lördag morgon och efter det ska jag möta upp min moster och bjuda henne på lunch då hon fyllt år. Så himla mysigt! Söndagen är fortfarande oplanerad.

Kommentarer till “LANSERINGSVECKAN ÄR HÄR!”

  1. Haha pensioner är inte alls kul :-p. Började pensionsspara för något år sedan, sent men har ju via jobbet och sånt där. Tror väl egentligen inte ens att man kommer få någon ändå när man väl bli pensionär :-p.

    Kommer ditt märke släppas i hela landet?

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar