Annons
Annons


LÄNGTAR TILL HÖSTEN


Under min 50 minuters powerwalk hem från undervisningen har jag tänkt. Mycket. Jag är en person som lätt blir uttråkad och älskar när det är fart och fläkt och mycket inbokat i kalendern. Men jag älskar även rutiner, planering och klara mål. Jag hatar också att stressa. Hur går nu detta ihop? Jag älskar rutiner men jobbar med ett jobb som aldrig ser den samma ut från dag till dag? Jag hatar att stressa men gillar när kalendern är fullbokad?

Annons

Haha. Med lite pussel och planering så går det utan att stressa ihjäl sig.

Ida Wargs måndag.

Frukost i lugn och ro framför datorn.

Undervisa.

Powerwalk drygt 50 min hem.

Lunch. Svara på jobbmail. Blogga.

Powerwalk till BA 15 min.

Stretching 30 min.

Balett 90 min.

Powerwalk hem 15 min.

Blogga, maila, bli intervjuad.

Storhandla 🙂

Middag.

Stretch?

Planera tisdag i hjärnan.

Detta schemat är ju ett semesterschema mot hur min höst kommer se ut. Eftersom jag är en aktiv dansare så måste ju även min egen träning, stretch och målsättning in i bilden vilket tar väldigt mycket tid av schemat. Här går det inte bara att köra på med jobb utan många timmar måste läggas ner för att behålla och förbättra min egen dansteknik.

Till hösten kommer jag dansträna ca. 3 timmar om dagen + 1 timme stretch + styrketräning några gånger i veckan + undervisa 12 fasta timmar i veckan + ha workshops på lördagar och söndagar lite här och var + privatlektioner + dansgig + blogga + plugga till PT och även en hel del andra saker som är på G.

Planering på hög nivå kommer behövas men är  jätte taggad och jag ser verkligen fram emot denna hösten! 🙂2 kommentarer | Translate


Annons
Laddar