Annons
Annons


LÄNGTAR EFTER LUNCH


I onsdags käkade jag den mest underbara salladen från Dr Salad. Jag uppskattar så att jag har detta bra matställe så nära mitt jobb. När jag kollar på bilderna så vattnas det i munnen och trots att jag precis käkat frukost så längtar jag redan efter lunchen 😀 Haha…

11 kommentarer till “LÄNGTAR EFTER LUNCH”

 1. Haha, samma här, åt precis frukost men längtar redan till lunchen! Din ser sjukt god ut, vet du om det finns några liknande matställen som dr sallad i Göteborg?

 2. Åh vad mums! Blir tyvärr bara keso och något annat från kylen för mig eftersom att jag sitter med tenta, vilket jag gjort i en hel vecka nu. Har haft tre stycken inlämningar bara den här veckan, phuh 🙁

 3. Hej Ida! Skulle bli jätteglad om du kunde tipsa om vilka tillskott en kvinna kan behöva. Styrketränar ca 3 ggr/ veckan o kondition 1-2. Jag har tänk att jag skulle inhandla Vitamin D och nån form av Multi Kvinna. Finns ju hur mkt som helst och går man in på ex Life så tipsar dom om ALLT! lir aningen förvirrad….. Tack för en grym blogg btw 😀

  1. Hej och tack snälla 🙂 ja det finns en hel del och alla behöver olika. Men det jag rekommenderar alla att ta är D-vitamin och Multimineral.

 4. Hahahaha käkade kebabpizza när jag såg det här. Man fåår ju absolut inga ”ångest” känslor 😉
  Blir garanterat gymmet ikväll!

  1. haha finns en dag imorgon då du kan ge dig kropp bar fin mat. En pizza gör ingen större skada så ta det lugnt 🙂

 5. Jag käkade deras ”wholefood”-sallad idag och dog nästan för att det var så fantastiskt gott. De är verkligen exempel på att nyttigt inte betyder äckligt!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar