Annons
Annons


LÄNGSTA DAGEN EVER


God kväll!

Har precis kommit hem efter den längsta dagen på länge! I skolan har det varit bra! Har haft 2 samtal med mina lärare och det var väldigt upplyftande för mig <3 Eller nej jag har faktiskt haft 3 snack! Pratade även med Elin Klinga från dramaten som vi har i perf.

Annons

skills. Jag frågade henne om hur jag på bästa sätt skulle göra för att bli av med alla fördomar folk har mot mig? Vad hon svaade kan vi gå in på en annan dag 🙂 Bra var det i alla fall!

Efter skolan skyndade vi till Globen där vi satte koreografi inför Idolfinalen. Snabba puckar! Det är nämligen så att vi ska ha genrep inför publik redan imorgon! Men det ä ju inte så noga eftersom det endast är 10 000 personer i publiken *host*!

Haha började repa idag så känner inte att jag är fullt redo att köra inför en publik på 10000, men men what to do?! Kommer bli grymt mäktigt! Finns ingen bättre känsla än att stå inför en sådan gigantisk publik!

Nu ska jag äta morot, packa, borsta tänderna och sova!

PUSS så länge!

Kommentera | Translate


Annons
Laddar