Annons
Annons


Ladda batterierna – Tack alla som kom och tränade med mig och Subway!


IMG_9405IMG_9462subway1subway

Hej mina finisar! Hoppas ni mår bra? Själv sitter jag och kollar igenom bilderna från lördagens event och har ett stort leende på läpparna! Stort tack till alla er som kom på eventet i lördags och gjorde denna soliga dag helt fantastisk! Det blev så galet mycket bättre än vad jag hade hoppats på då över 300 träningsglada människor kom för att träna med mig och käka pick nick från Subway restauranger. Det är så himla roligt att få träffa er i verkligheten och jag är så tacksam att Subway ordnade det här grymma eventet! Tack alla som deltog! <3

Annons

//English: Hi sweeties! Here is all my favorit pictures from this saturdays event with Subway. Just want to thank all of you who joined on my workout and Subways restaurant pick nick. So fun to meet you all in real life. Love, I

7 kommentarer till “Ladda batterierna – Tack alla som kom och tränade med mig och Subway!”

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar