Annons
Annons


LADDA BATTERIERNA – KOM OCH TRÄNA MED MIG OCH SUBWAY!


IMG_7048Subway_Victoria_Törnegren_Janni_Deler_Ida_Warg_Fanny_Lyckman_Lisa_Olsson

Hej mina vänner! Nu får jag äntligen berätta en superrolig grej! Den 22 augusti kl 11:00 (nu på lördag) kommer ni kunna komma och träna med mig, Fanny, Lisa, Janni och Victoria i Tantolunden i Stockholm. Jag kommer att hålla i ett 21 minuters svettigt träningspass och efteråt kommer Subway Restauranger att bjuda på picknick (så långt lagret räcker) + att de 300 första kommer att få goodie bags. Hur galet kul?!

Annons

Man behöver inga tidigare erfarenheter utan alla kan vara med och köra och eventet är dessutom helt gratis! Hur kul?! Så tagga nu och kom! 🙂

//English: Event in Sweden.

12 kommentarer till “LADDA BATTERIERNA – KOM OCH TRÄNA MED MIG OCH SUBWAY!”

 1. Gud så roligt!! 🙂
  Har en fråga Ida, läppennan från MAC som du inte hade testat när du spelade in videon. Har du testat den nu? vad tycker du om den? 🙂 eller vill du tipsa om någon annan?
  KRAM Sofia 🙂

 2. haha vad roligt, ska ni köra i just 21 minuter… inte 20, inte 22.. vad roligt det ”lät”. 🙂 Inte menat på ett sarkastiskt eller nedlåtande sätt utan på allvar alltså, lät roligt.
  Hur som, låter som en spännande grej att få göra, träna med dig! Vad mycket man säkert skulle kunna lära sig. 😀
  Ha en fin dag sötis

  1. Haha nej jag vet. Jag fick förfrågan om jag ville hålla i ett 21 min långt pass så då blev det så 😀 haha kort och effektivt med andra ord. Du får se till att komma dit finis 🙂 <3

 3. Hej Ida, detta rör inte inlägget men jag måste bara få veta, jag sitter med tårar i ögonen när jag skriver detta men jag måste få veta hur jag ändrar mina matvanor! jag är jätte kräsen när det gäller mat och äter bara sånt jag tkr är gott t.ex fläskfilé m pommes o bea, kebabtallrik osv, jag vill ändra mina matvanor och lära mig att äta riktig mat! Jag mår riktigt dåligt över att jag bara äter dålig mat.. vet inte heller hur jag ska börja tycka om annat 🙁 kram

 4. Låter hur kul som helst! Toppeninitiativ! Tyvärr är jag i Hedemora på ett BodyCombat ”marathon” som mitt semestergym kör, annars hade jag absolut hakat på!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar