Annons
Annons


L.A. TANKAR OCH GRAVIDA BLOGGARE


Hej Vänner! Just nu sitter jag i Los Angeles och äter min sista frukost här. Idag ska vi nämligen packa ihop och åka hem. Känns lite tråkigt då jag börjar gilla denna staden mer och mer för varje dag, men ska bli riktigt skönt att åka direkt hem till Åmål och min familj.

Sedan så ska jag faktiskt tillbaka till USA om 2 veckor igen då jag ska åka till New York för att göra ett av mina drömjobb! Har fortfarande inte fattat att det är sant?! Berättar mer om det en annan dag 🙂

Så länge kan ni roa er med att kolla på videobloggen nedan och ta den inte på för stort allvar 😀

.

Annons

5 kommentarer till “L.A. TANKAR OCH GRAVIDA BLOGGARE”

 1. Ha ha! Underbart! Ser att ni går söderut på La Cienega. Har ni hunnit testa Joans on third som ligger lite till vänster när ni kommer ner på 3rd st? Är ni på väg till Trader Joes? Det finne ne lite närmare er uppe på Santa Monica i Boys Town.

  1. haha nej vi var på väg till Walgrens för att köpa melatonin. Var lite längre än vi trodde. Promenaden tog nästan 1,5 timme dit och 1,5 timme hem :S Skavsår!!! Haha. Trader Joes har vi varit på precis bredvid crunch. Grym affär! Även Whoole foods har vi varit på och jag är helt kär i den affären!!! 🙂 Tyvärr åker vi hem idag, men vill verkligen komma tillbaka snart… typ flytta 😀 Har du tips på någon bra kostutbildning här i LA?

   1. Oj varför gå ända till Walgreens??? Det finns på CVS som ni gick förbi…googla kostutb. Tror de har på SMC.

 2. Det här var superroligt, att få se mer av din spralliga personlighet! Det gillar vi! Det var trevligt att få höra en helt vanlig konversation där du pratar om allt och inget. Vill gärna se mer av den här Ida, personen bakom all fitness, och bara lyssna på dig prata om allt möjligt!
  Många kramar, fortsätt och ha det underbart i LA.

  1. Tack snälla för din kommentar. jag tänker att ni inte vill läsa eller höra just mig prata om inget, men jag kan absolut försöka lägga upp lite mer personliga inlägg. Hihi det tycker jag bara är roligt! 🙂

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar