Annons
Annons


”KVÄLLSLISTAN!”


När går du och lägger dig på kvällen?
Jag går oftast och lägger mig runt 23.00.

Vad är det sista du gör på kvällarna?
Jag brukar jobba fram till 21.00 och efter det måste jag varva ner för att kunna somna så då kollar jag alltid på 1-2 avsnitt av någon serie eller tv-program.

Annons

Helst något som man inte behöver anstränga hjärnan, som tex Paradise Hotel, Bonde söker fru, Farmen, Ex on The Beach eller något annat härligt 😀

Hur lång tid spenderar du i badrummet varje kväll?
5 minuter. Tar bort sminket, borstar tänderna och smörjer mitt ansikte. Men nu med nya lyxiga badrummet ska jag försöka få till en liten längre rutin. Några tips?

Är kvällsfika viktigt?
JAAA skojar du? Kan inte sova kom jag inte äter något precis innan jag ska sova. Brukar oftast bli gröt eller någon smoothie.

Är du kvällstrött?
Ja ganska.

Vad har du för kvällsrutin?
Kollar en serie, äter kvällsmat, tar bort sminket, borstar tänderna, smörjer in ansiktet, kissar, lägger mig i sängen och kollar mina sociala medier en stund, blir kollad på armar och rygg av Alex. Efter det sätter vi båda i öronproppar och sätter på sovmask och somnar.

Hur ser en perfekt kvällsstund ut?
Som jag beskrev ovan.

Hur går du klädd på kvällen?
Myskläder eller pyjamas såklart med en knut på huvudet.

Vad är det bästa med kvällen?
Hatar egentligen kväll och mörker och får ofta ångest av det men att kolla en serie och äta kvällsmat lindrar ångesten och det blir mysigt istället.

4 kommentarer till “”KVÄLLSLISTAN!””

    1. Haha och jag är imponerad av folk som inte äter! Jag skulle aldrig klara mig en hel natt utan att inta ha ätit precis innan jag går och lägger mig 🙂

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar